Tiel

 

Careers Tiel

Niacet is a leading producer of propionates and acetates with two production sites, one in Niagara Falls (USA) and one in Tiel, centrally located in the Netherlands.

Niacet b.v. in Tiel offers its employees challenging jobs in an international environment. Safety, personal development of our employees and good working conditions are very important to us.

If you are interested in working at Niacet in Tiel please send your motivation letter and resume or if you want more information about a specific job please contact our HR department.

Current vacancies:

Senior Operator (5-ploegendienst)

De functie

De functie van Senior Operator valt binnen onze productie organisatie, die bestaat uit een 4 tal productie afdelingen. De productie afdelingen worden geleid door teamleiders, werkzaam in dagdienst, waaraan je rapporteert.

Taken & verantwoordelijkheden

Als Senior Operator werk je zelfstandig, coördineert en controleert de werkzaamheden binnen je eenheid. Je bent werkzaam in een vijfploegendienst. De diensten moeten soepel worden overgenomen en er dient een goede informatieoverdracht plaats te vinden. Je bent verantwoordelijk voor de productievoortgang van alle productieafdelingen binnen je ploeg. Je analyseert storingen en zorgt voor het zo snel mogelijk oplossen hiervan. Het doel van de functie is het dusdanig aansturen van het personeel, het bewaken en controleren van het batchproces van de productie-units zodanig dat aan de vereiste specificaties wordt voldaan en dat de geldende veiligheids - en milieuvoorschriften worden nageleefd.

Gewenste opleiding en ervaring

Je hebt minimaal een Vapro C opleiding, of een vergelijkbare opleiding met succes afgerond. Chemische achtergrond is een pre. Voor het uitoefenen van je taak is leiderschap, stressbestendigheid, nauwkeurigheid, kwaliteitsbewustzijn en planmatig werken vereist. Ervaring in een vergelijkbare functie is een pré. Je bent flexibel, communicatief vaardig, nauwkeurig en kwaliteitsbewust. Je vindt het een uitdaging om zelfstandig werkzaamheden te verrichten.

Wij bieden

Wij bieden een afwisselende functie in een constant veranderende, internationale omgeving. Wij bieden een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand en bonusregeling, en een prettig werkklimaat met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Meer informatie

Als je meer informatie wilt over deze functie kun je contact opnemen met Rob van Haaren, telefoonnummer 0344 639517 of 06 10 911 473. Je sollicitatiebrief, inclusief cv kun je opsturen naar: Postbus 60, 4000 AB Tiel, ter attentie van Anneke de Leeuw of via email naar vacatures.tiel@niacet.nl

Storingsmonteurs (40 uur/week)

De functie

De storingsmonteur verricht in de dagdienst service en onderhoudswerkzaamheden aan uiteenlopende machines en installaties. De werkzaamheden worden uitgevoerd op diverse vakgebieden waaronder: elektrotechniek, besturingstechniek, WTB, meet- en regeltechniek, pompen/motoren, hydrauliek en pneumatiek. Het snel kunnen analyseren van de oorzaak van een storing, en het vervolgens adequaat verhelpen van deze storing. Het bijhouden van een database (SAP) van storingsgeschiedenis.

 • Op basis van een storingsmelding lokaliseert en analyseert hij de oorzaak van een storing
 • verhelpt de storing door middel van reparatie, vervangt de onderdelen van de machine of installatie en regelt machines of installaties bij
 • Ter aanpassing of verbetering van het functioneren van machines en installaties brengt hij advies uit over modificaties aan machines en installaties aan zijn direct leidinggevende en kan delen hiervan uitvoeren
 • Na het verrichten van werkzaamheden maakt de storingsmonteur de machine of installatie weer gebruiksklaar door middel van inregelen of afstellen
 • Voor en na elke dienst bespreekt hij bijzonderheden mbt de werkzaamheden met zijn collega’s
 • De storingsmonteur draagt zijn kennis bij aan grotere nieuwbouw en modificatie projecten als lid van een projectgroep
 • Het betreft een functie met consignatiedienstenen verschoven diensten                    

Gewenste opleiding en ervaring

 • Middelbare technische opleiding Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde
 • Aantoonbare kennis van elektrotechnische en werktuigkundige installaties
 • Aantal jaren relevante werkervaring is een pré, maar schoolverlaters met de juiste opleiding mogen ook reageren. Wij kunnen meerdere monteurs plaatsen!
 • Ervaring met het werken met een Onderhoudsmanagementsysteem is een pré
 • Basiskennis: Lassen, Stoomtechniek, Pneumatiek, Hydrauliek
 • Het kunnen lezen van technische specificaties en te denken in systemen en functies
 • Ervaring met Word, Excel en Outlook
 • Communicatieve vaardigheden in woord en geschrift
 • Collegiaal, gestructureerd werken, planmatig, betrouwbaar, zelfstandig, teamspeler

Wij bieden

Wij bieden een afwisselende functie (40 uur/week) in een constant veranderende, internationale omgeving met ruimte voor ontwikkeling. Een marktconform salaris afhankelijk van opleiding en ervaring.

Meer informatie

Als u meer informatie wilt over deze functie kunt u contact opnemen met Danny van Hoorn, telefoonnummer 0344 639233 of 06 10 446 507.
Uw sollicitatiebrief, inclusief cv kunt u opsturen naar: Postbus 60, 4000 AB Tiel, ter attentie van Anneke de Leeuw of via email naar vacatures.tiel@niacet.nl

Procesoperators B (3- en 5-ploegendienst)

De functie

Als operator werk je zelfstandig, coördineert en controleert de werkzaamheden binnen je eenheid. Je bent werkzaam in een drie- of vijfploegendienst. De diensten moeten soepel worden overgenomen en er dient een goede informatieoverdracht plaats te vinden. Je bent verantwoordelijk voor het bedienen van diverse procesinstallaties en het verhelpen van kleine storingen. Het doel van de functie is het bewaken en controleren van het batchproces van de productie-units zodanig dat aan de vereiste specificaties wordt voldaan en dat de geldende veiligheids - en milieuvoorschriften worden nageleefd. Het controleren van de installatie op goede werking en de voortgang van het proces, het signaleren van (dreigende) storingen en melden van bijzonderheden aan de leidinggevende, het leveren van bijdragen aan orde en netheid, het uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden in de productie-unit.

Gewenste opleiding en ervaring

Je hebt minimaal een Vapro B opleiding, of een vergelijkbare opleiding met succes afgerond. Chemische achtergrond is een pre. Voor het uitoefenen van je taak is nauwkeurigheid, kwaliteitsbewustzijn en planmatig werken vereist. Ervaring in een vergelijkbare functie is een pré.

Je bent flexibel, communicatief vaardig, nauwkeurig en kwaliteitsbewust. Je vindt het een uitdaging om zelfstandig werkzaamheden te verrichten.

Wij bieden

Wij bieden een afwisselende functie in een constant veranderende, internationale omgeving met ruimte voor ontwikkeling. Een marktconform salaris afhankelijk van opleiding en ervaring.

Meer informatie

Als u meer informatie wilt over deze functie kunt u contact opnemen met Rob van Haaren, telefoonnummer 0344 639517 of 06 10 911 473. Uw sollicitatiebrief, inclusief cv kunt u opsturen naar: Postbus 60, 4000 AB Tiel, ter attentie van Anneke de Leeuw of via email naar vacatures.tiel@niacet.nl